Dobrodosao/la na Star Room Forum...
Ovo je mesto gde cemo da pricamo o SVIM POZNATIM LICNOSTIMA...
Registruj se!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

» XMag » Moda » Modne greške

Modne greške

3 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Modne greške Empty Modne greške Pon Jul 26 2010, 02:45

zvjezdicaj

zvjezdicaj
Member

Lapsusi

Nije lako biti primereno odeven na ovih 40 stepeni. Vrelina nas prosto mami da skinemo suvišne krpice sa sebe, čak i na poslu. Ipak, budite pristojni i izbegnite ove neoprostive modne greške.

1. Grudi bez brushaltera
Grudi koje slobodno skakuću uokolo nisu znak emancipacije i ostavljaju veoma loš utisak o vama, koliko god mislili da su vaše ukrućene bradavice seksi! Obucite grudnjak.
Dekolte je izuzetno seksi, ali nije dobro da izazovete utisak kao da će vam grudi iskočiti iz “ambalaže”!

2. Providne bele pantalone
Nevolja s belim letnjim pantalonama u tome je što najčešće otkrivaju kako, na primer volite tange ili čipkasti veš! Biće bolje ako ispod nosite glatke gaćice boje kože.

3. Čarape na sandale
Sandale i otvorene cipele najlepše je nositi na bosu nogu, iako je sada trendi uz njih obuti i dokolenice. Ali, takve ludorije valja ipak prepustiti modnim stručnjacima!

5. Farmerke nisko na kukovima
U redu, ok je videti tange koje se penju iznad pojasa pantalona svaki put kad se u kancelariji sagnete ili sednete. Dakle, odlučite se za pantalone iz kojih vam gaćice neće bezobrazno viriti!
6. Preuska majica
Što toplije, to uže i manje majice? Pogrešno, i u stručnom i modnom pogledu! Koža se hladi i lakše diše kad su majice šire, a i salce oko struka manje se vidi!

8. Minić
U redu, malo kraća suknja može da prođe i na poslu, naročito ako umete da je nosite odmereno i imate lepe noge, ali mikro minić ostavite za diskoteku ili plažu!

Izvor:BalkaniYUm

Poslednji izmenio zvjezdicaj dana Uto Avg 10 2010, 14:24, izmenjeno ukupno 1 puta

2Modne greške Empty Re: Modne greške Pon Jul 26 2010, 18:28

Mi Delirio♥

Mi Delirio♥
New member

Kao i čarape na papuče sa petom xD

Moja drugarica praktikuje to xD Urnebesno je Very Happy

3Modne greške Empty Re: Modne greške Pon Jul 26 2010, 23:11

zvjezdicaj

zvjezdicaj
Member

meni je to isto smiješno..

4Modne greške Empty Re: Modne greške Ned Avg 01 2010, 21:45

Jelen@@@007

Jelen@@@007
Moderator

Zasto ovo niko ne zna...
Posebno ovo pod 1...
Uzasno mi je...
I to najcesce neke zenturace tako...

5Modne greške Empty Re: Modne greške Uto Avg 10 2010, 14:23

zvjezdicaj

zvjezdicaj
Member

Najčešće modne greške

Oblačite se u skladu s godinama. Ako imate 50 godina to ne znači da ne trebate slediti trendove. Ako ste stariji od 25, goli pupak je samo znak neukusa.

Duga kosa je oduvek znak ženestvenosti, ali ako je ne mislite negovati, šišati i farbati redovono, zaboravite na nju. Nema ništa gore od neuredne duge kose sa izrastkom.

Cilj je uskladiti gornji i donji deo tela. Ako ste krupniji u gornjem delu, ne treba da nosite majice koje prate liniju tela, pogotovo u svetlim nijansama. Naglasak stavite na noge i kukove.

Ako ste kruškaste građe, svetlije boje pantalona ili suknje nisu dobar izbor, jer će vam skratiti ili proširiti figuru.

Visoke pete su seksi, ali ako ne znate hodati u njima, nemojte. Malo šta je ružnije od devojke koja "nabada" u štiklama.

Poželjno bi bilo znati kako se oblačiti u zavisnosti gde idete. Ako je to popodnevna kafa, vaša jaka šminka i doteranost može izgledati vrlo neukusno.

Puder koristimo da ujednačimo ten i sakrijemo nedostatke na licu. Ako imate problem s kožom lica (npr. bubuljice), ne postoji puder koji ih može sakriti, dakle nemojte preterivati s količinama korektora i pudera jer ćete samo pogoršati stvar.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

» XMag » Moda » Modne greške

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu