[You must be registered and logged in to see this image.]
1. Do it yourself
Osvežavajući tonik
Ovaj tonik će tvojoj koži dati svežinu i vlažnost. A evo i kako da ga napraviš: iscedi sok limuna i pomešaj ga sa 100 ml mleka i kašikom meda. Ostavi da odstoji nedelju dana u frižideru, a zatim nanesi na lice pomoću kuglice vate. Med ima umirujuće dejstvo, limun čisti kožu a mleko neguje kožu.
2. Nova-stara krema
Sedamdesetih godina bila je popularna krema 21. Sada ponovo može da se nađe na tržištu. Narandžasta boja njene kutije je čini veoma upadljivom. Sadrži ulje badema i grejpfruta i kožu čini nežnom i glatkom.
3. Predivan pogled
Ne znaš kako da istakneš svoje oči? Veoma jednostavno! Otkrićemo ti koju senku treba da koristiš u zavisnosti od toga da li imaš plave, zelene ili braon oči…
A Plave oči
Roza senka ističe plave oči
Srebrna senka za izražajniji pogled
B Zelene oči
Svetloplava senka savršeno pristaje uz zelene oči
Azurnoplava boja za magični pogled
C Braon oči
Narandžasta boja je pravi kontrast braon očima
Žuta boja ističe smeđe oči
4. Kako da obuzdam lokne?
Imam kovrdžavu kosu i ne znam kako da je obuzdam. Da li možete da mi date nekoliko saveta?
Korak 1
Kada opereš kosu, pažljivo je raščešljaj češljem sa širokim zupcima. A onda pojedine pramenove ispravi prstima.
Korak 2
Na kraju u kosu utrljaj sprej za kovrdžavu kosu i oblikuj je četkom.
1. Do it yourself
Osvežavajući tonik
Ovaj tonik će tvojoj koži dati svežinu i vlažnost. A evo i kako da ga napraviš: iscedi sok limuna i pomešaj ga sa 100 ml mleka i kašikom meda. Ostavi da odstoji nedelju dana u frižideru, a zatim nanesi na lice pomoću kuglice vate. Med ima umirujuće dejstvo, limun čisti kožu a mleko neguje kožu.
2. Nova-stara krema
Sedamdesetih godina bila je popularna krema 21. Sada ponovo može da se nađe na tržištu. Narandžasta boja njene kutije je čini veoma upadljivom. Sadrži ulje badema i grejpfruta i kožu čini nežnom i glatkom.
3. Predivan pogled
Ne znaš kako da istakneš svoje oči? Veoma jednostavno! Otkrićemo ti koju senku treba da koristiš u zavisnosti od toga da li imaš plave, zelene ili braon oči…
A Plave oči
Roza senka ističe plave oči
Srebrna senka za izražajniji pogled
B Zelene oči
Svetloplava senka savršeno pristaje uz zelene oči
Azurnoplava boja za magični pogled
C Braon oči
Narandžasta boja je pravi kontrast braon očima
Žuta boja ističe smeđe oči
4. Kako da obuzdam lokne?
Imam kovrdžavu kosu i ne znam kako da je obuzdam. Da li možete da mi date nekoliko saveta?
Korak 1
Kada opereš kosu, pažljivo je raščešljaj češljem sa širokim zupcima. A onda pojedine pramenove ispravi prstima.
Korak 2
Na kraju u kosu utrljaj sprej za kovrdžavu kosu i oblikuj je četkom.